Leerwerkloket Zwolle

Het Leerwerkloket bestaat uit een team adviseurs, die jou wegwijs maken in alle mogelijkheden op gebied van leren en werken. We geven jou de informatie en de tools, zodat jij stappen vooruit kunt zetten in je loopbaan. Daarbij benutten wij onze contacten met onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisaties. 

RegioOpleiders

RegioOpleiders bestaat sinds 1 mei 2019 en is een samenwerkingsverband tussen meerdere mbo-instellingen, hbo-instellingen én commercieel onderwijs, ondersteund door de NRTO, een overkoepelende belangenbehartiger van commercieel onderwijs in Nederland.

De noodzaak voor werknemers om zich blijvend te ontwikkelen tijdens hun loopbaan is groter dan ooit. De kennis die tijdens reguliere scholing is opgedaan, verouderd steeds sneller door technologische vooruitgang. Jezelf als werknemer blijven ontwikkelen en een werkgever die daarvoor de mogelijkheden biedt, zijn randvoorwaarden geworden om mee te kunnen in het werkveld. Het gaat er daarbij om je baan te kunnen behouden of om nieuwe kennis en vaardigheden je eigen te maken om over te stappen naar een nieuwe werkomgeving. Ontwikkelingen die er mede voor hebben gezorgd dat sinds twee jaar een leven lang ontwikkelen nadrukkelijk op de politieke agenda is gekomen.

Om aan de vraag van werkgevers naar geschoold personeel te voldoen, is RegioOpleiders opgericht. Wij zijn de makelaar tussen de ontwikkelvraagstukken van werkgevers en het (gebundelde) aanbod van de regionale opleiders.

Afbeelding
 douwe Prinsse
Douwe Prinsse RegioOpleiders