Leerwerkloket Zwolle

Het Leerwerkloket bestaat uit een team adviseurs, die jou wegwijs maken in alle mogelijkheden op gebied van leren en werken. We geven jou de informatie en de tools, zodat jij stappen vooruit kunt zetten in je loopbaan. Daarbij benutten wij onze contacten met onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisaties. 

Ik ben een erkend leerbedrijf (werkgever)

Een erkend leerbedrijf worden

Wilt u een praktijk- of werkleerplaats aanbieden zodat mensen beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met Erkend leerbedrijf worden | SBB (s-bb.nl)

Vacature stage- en leerwerkplekken

Het leerwerkloket Zwolle focust zich op leren en werken en zoeken de samenwerking met het WerkgeversServicePunt in de regio Zwolle.

Hieronder treft u enkele andere mogelijkheden aan om uw vacatures van werkleer-of stageplaatsen bij geïnteresseerde kandidaten onder de aandacht te brengen.
 
Wilt u een praktijk- of werkleerplaats aanbieden zodat mensen beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt? Klik dan op onderstaande knop.

 Erkend leerbedrijf worden | SBB (s-bb.nl)

Het Werkgevers Servicepunt geeft u toegang tot een groot en divers bestand van personeel, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Een rijke afspiegeling van de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan vakmensen die na een faillissement zonder werk zijn komen te zitten, mannen en vrouwen die naar een kansrijke sector willen overstappen, enthousiaste jongeren die na school moeilijk aan een baan komen, ervaren 50-plussers of mensen met een beperking die juist excelleren in heel specifiek werk. Klik voor het WSP op onderstaande knop.

WSP Regio Zwolle

De door de SBB erkende leerbedrijven kunnen de vacatures van leerplaatsen en stageplaatsen beschikbaar stellen door dergelijke vacatures in het eigen MijnSBB account open te zetten. 

De leerplaatsen worden zichtbaar op de website Leerbanenmarkt.nl

De stageplaatsen worden zichtbaar op de website Stagemarkt.nl

Voor het plaatsen en vinden van vacatures wordt u lid van Online Banenmarkt Regio Zwolle


Financieringsmogelijkheden

Informatieblad t.b.v. werkgevers Nr. 31. 26-9-2022
Financiële regelingen leren en werken

Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Ben je werkgever en wil je tot 50% cofinanciering van het Ontwikkelfonds direct aanvragen? Bekijk snel de criteria voor het succesvol indienen van een aanvraag en vraag aan via dit formulier

Subsidieregeling Praktijkleren | Tijdelijk gesloten
Subsidie voor begeleidingskosten aanvragen? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Subsidie praktijkleren aanvragen 

Einddatum:
vrijdag 16 september 2022
17:00 (CET)

Wilt u een praktijk- of werkleerplaats aanbieden zodat mensen beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt? Kijk of u gebruik kunt maken van de Subsidieregeling praktijkleren.

Hoogte subsidie (bij voldoen aan voorwaarden):
Maximaal € 2.700 per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats.

Tegemoetkoming voor begeleiding Leerling.

De subsidie is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling of deelnemer. Ook is de subsidie een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio). U vraagt de subsidie aan het eind van een school- of studiejaar aan, na afloop van de begeleiding.
De subsidieregeling richt zich vooral op:
    kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt voor wie toegang tot de arbeidsmarkt een probleem is;
    leerlingen die een opleiding volgen in sectoren waar een tekort ontstaat aan gekwalificeerd personeel;
    wetenschappelijk personeel, dat onmisbaar is voor de Nederlandse kenniseconomie.

Nieuwe initiatieven leren en werken

Heeft u een goed idee voor een gedegen leerwerktraject met baangarantie, neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op.
 

Bent u een erkend leerbedrijf?
De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zwolle@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.