Leerwerkloket Zwolle

Het Leerwerkloket bestaat uit een team adviseurs, die jou wegwijs maken in alle mogelijkheden op gebied van leren en werken. We geven jou de informatie en de tools, zodat jij stappen vooruit kunt zetten in je loopbaan. Daarbij benutten wij onze contacten met onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisaties. 

Kiezen voor een beroep

Op deze pagina vind je flyers met informatie over verschillende sectoren en beroepsgroepen. We trappen af met drie flyers over beroepen in de zorg, de kinderopvang en sociaal werk en jeugdzorg. Deze pagina wordt regelmatig ge-update. 

Afbeelding
Kiezen

Op deze pagina vind je informatie over verschillende sectoren en beroepsgroepen. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Hieronder vind je flyers met informatie over beroepen en taken in verschillende sectoren en de kans op werk. Ook staat aangegeven welke talenten je nodig hebt en welke opleidingen er bestaan. Wil je aan de slag in één van deze beroepen? Bekijk dan de tips voor mogelijkheden voor zij-instroom en leerwerktrajecten. 

Klik op de flyers om ze lezen. Je kunt de flyers onderaan deze pagina ook downloaden als .PDF. De flyers zijn beter leesbaar als je ze eerst downloadt. Ook kun je ze dan op een ander moment nog eens op je gemak doorlezen.