Leerwerkloket Zwolle

Het Leerwerkloket bestaat uit een team adviseurs, die jou wegwijs maken in alle mogelijkheden op gebied van leren en werken. We geven jou de informatie en de tools, zodat jij stappen vooruit kunt zetten in je loopbaan. Daarbij benutten wij onze contacten met onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisaties. 

Dennis, digitaal platform voor werkgeversadviseurs

Meer over Dennis

Dennis is hét digitaal platform voor adviseurs van arbeidsmarktregio's die in contact met (potentiële) werkgevers werken aan bemiddeling van werkzoekenden. Dennis geeft op een snelle en eenvoudige manier inzicht in relevante instrumenten voor werkgevers. Het ontwikkelen van de lokale en regionale instrumenten van bijvoorbeeld het UWV. Daarnaast kun je eenvoudig de informatie verzenden naar de werkgever.

Waarom de naam Dennis? Dennis is ontstaan ​​vanuit de praktijk en bedacht met gemeenten. Dennis staat voor het doen met kennis. Dennis is jouw digitale hulp in de dienstverlening naar werkgevers. Het helpen van taal in het realiseren van een eenheid richting werkgevers over gemeente-, regio- en organisatiegrenzen. Een belangrijke opdracht ook vanuit de nieuwe wet Suwi die per 1 januari 2021 in moet gaan.